【大學(xué)英語(yǔ)六級(jí)答案】2020年12月12日—雙十二CET6答案持續(xù)更新—感謝思思老師一笑而過
【大學(xué)六級(jí)英語(yǔ)答案】2020年12月12日 雙12迎來(lái)-大學(xué)英語(yǔ)六級(jí)CET6-預(yù)祝大家好運(yùn)連連,順利通過?
全網(wǎng)超快超強(qiáng)2020年12月六級(jí)答案(持續(xù)更新) 四六級(jí)英語(yǔ)四級(jí) 四六級(jí)頻道第一時(shí)間更新公布2020年12月六級(jí)真題及答案匯總,為廣大考生進(jìn)行考后試題解析。六級(jí)考試真題解析?
寫作真題及答案解析---溝通技巧、創(chuàng)新、挑戰(zhàn)
翻譯真題及答案解析---鐵路大橋機(jī)場(chǎng) 大興青藏港珠澳
聽力真題及答案解析?
閱讀真題及答案解析

寫作

翻譯

聽力
由于特殊原因本次六級(jí)聽力只提供第一套答案,該答案僅供參考

閱讀(3套)
第一套(看選項(xiàng)內(nèi)容核對(duì)答案,abcd順序可能不一樣)
詞匯理解文章開頭:The idea of taxing things that are bad for society...
26-30 AEJNG ? 31-35 MBLHO
26. A) discouraging
27. E) impaired
28. J) instrumental
29. N) pump
30. G) incentives
31. M) probably
32. B) dividend
33. L) predict
34. H) inherently
35. O) swelling
長(zhǎng)篇閱讀文章開頭:The Challenges for Artificial Intelligence in Agriculture
36-40 DLENF ?41-45 QHCKM
36. Farmers will not profit from replanting once they have applied most of the fertilizer and other chemicals to their fields.
37. Agriculture differs from the medical science of the human body in that its environment is not a contained one.
38. The agronomist?is sure that he will obtain a near accurate count of plant with his software.
39.The application of artificial intelligence to agriculture is much more challenging than to most other industries.
40. Even the farmers know the data provided by the UAV is not correct.
41. The pressure for quick results leads to product failure, which, in turn, arouses doubts about the applicability of AI technology to agriculture.
42. Remote sensors are aimed to help farmers improve decision-making to increase yields.
43. The farmer expects the software to tell him whether he will have to replant any parts of his farm fields.
44. Agriculture proves very difficult to quantify because of the constantly changing conditions involved.
45. The same seed and fertilizer program may yield completely different outcomes in different places.
36.定位句【D】At this growth stage of the plant's development, the farmer has another 10 days to conduct any replanting before the majority of his fertilizer and chemical applications need to occur.
37. 定位句【L】By comparison, our bodies are a contained environment. Agriculture takes place in nature, among ecosystems of interacting organisms and activity, and crop production takes place within that ecosystem environment. But these ecosystems are not contained.
38.定位句【E】the agronomist feels confident that the software will produce a near accurate result.
39.定位句【N】the problem is that in most cases, no two environments will be exactly alike, which makes the testing, validation and successful rollout of such technologies much more laborious than in most other industries.
40.定位句【F】he knows the instant he sees the data on his screen that the plant count is not correct,
41.定位句【Q】This usually results in a failure of a product, which leads to skepticism from the market and delivers a blow to the integrity of Machine Learning technology.
42.定位句【H】And the aim is that farmers can use this artificial intelligence to achieve their goal of a better harvest through making better decisions in the field.
43.定位句【C】?It's been 10 days since the com emerged and the farmer wants to determine if there are any parts of the field that require replanting due to a lack of emergence or wind damage, which can be severe in the early stages of the summer rainy season.
44.定位句【K】Even within a single field, conditions are always changing from one section to the next. There's unpredictable weather, changes in soil quality, and the ever-present possibility that pests and diseases may pay a visit. Growers may feel their prospects are good for an upcoming harvest, but until that day arrives, the outcome will always be uncertain.
45.定位句【M】What may occur with the same seed and fertilizer program in the United States' Midwest region is almost certainly unrelated to what may occur with the same seed and fertilizer program in Australia or South Africa.?
Passage One?文章開頭:What is the place of art in a culture of inattention?
答案速查:46-50 BACBC
試題、選項(xiàng)及定位:
46. What does the scene at the Louvre demonstrate according to the author?
B)?The near impossibility of appreciating art in an age of mass tourism.
47. Why did the late philosopher Richard Wollheim spend four hours before a picture?
A)?It takes time to appreciate a piece of art fully.
48. What does the case of the Uffizi in Florence show?
C)?Good management is key to handling large crowds of visitors.
49. What do we learn from Olafur Eliasson’s current Tate Modern show?
B)?It is possible to combine entertainment with appreciation of serious art.
50. What can art do according to Marcel Proust?
C)?Help us to see the world from a different perspective.
Passage?Two?文章開頭:Every five years, the government tries to tell...
答案速查:51-55 ?? DADCB
試題、選項(xiàng)及定位:
51. Why are some researchers irritated at the USDA’s 2016-2020 Dietary Guidelines?
D) It takes no notice of the potential impact on the environment.
52. Why does the author say the USDA could have contributed a lot to lowering the climate cost through its dietary guidelines?
A) It has the capacity and the financial resources to do so.
53. What do we learn from the Dietary Guidelines Advisory Committee’s scientific report?
D) Farming consumes most of our natural resources.
54. What may account for the neglect of sustainability in the USDA’s Dietary Guidelines according to the author?
C) Its close ties with the agriculture companies.
55. What should the USDA do to achieve food security according to David Wallinga?
B) Endeavor to ensure the sustainable development of agriculture.
第二套(看選項(xiàng)內(nèi)容核對(duì)答案,abcd順序可能不一樣)
詞匯理解文章開頭:virtually every activity that entails or facilitates in-person...
答案速查:26-30 NIFJG ? 31-35 DBHME
26. N) vacancy
27. I) scale
28. F) foreseeable
29. J) strangle
30. G) predictions
31. D) disruptions
32. B) credited
33. H) preference
34. M) survive
35. E) federal
Slow Hope?
36-45 E I C K C 41-45 G A F I?B
Passage OneVegetarians would prefer not to be compelled to eat meat.
46-50?BCBDA
46. B) People’s reluctance to be compelled to eat plant-based food.
47. C) Make them even more undernourished.
48. B) Many people simply do not have access to foods they prefer.
49. D) It may worsen the nourishment problem in low-income countries.
50. A) It accepts them at the expense of the long-term interests of its people.
Passage?Two文章開頭:Back in 1964, in his book ...
答案速查:CDADC
51.?C) They constantly dismiss others’?proposals while taking no responsibility for tackling the problem.
52.?D)?A distinction should be drawn between responsibility and fault.
53.?A)?Stop them from going further by agreeing with them.
54.?D)?They are encouraged to start arguing back.
55.?C) Assuming responsibility to free oneself.
第三套(看選項(xiàng)內(nèi)容核對(duì)答案,abcd順序可能不一樣)
詞匯理解開頭:social distancing is putting people....
答案速查26-30 COENH ???31-35 ?KADJB
26.?C ?driven
27.?O vulnerable
28.??E malignant
29.?N unique
30.?H random
31.?K temptations ??
32.?A amazing
33.?D engaged
34.?J spiritually
35.?B closer
仔細(xì)閱讀Passage?OnePassage one文章開頭:Why does social media...
答案速查:46-50 CACAD
Why lifelong learning is the international passport to success
答案 36-45 HEBKI CJNFM
46. C) It may make us feel isolated and incompetent.
47. A) They do not find all their online friends trustworthy.
48.?C) Paint a rosy picture of other people's lives.
49.?A) They should record the memorable moments in people's lives.
50.?D) Strengthen ties with real-life friends instead of caring about their online images.
Passage Two文章開頭:Imagine that an alien species landed on Earth...
答案速查:51-55 ?ADBBC
51.?A) Ruining their culture.
52.?D) Different chimp groups differ in their way of communication.
53.?B) Chimp behavior becomes less varied with the increase of human activity.
54.?B) Make efforts to preserve each individual chimp community.
55.?C) Conserve animal species in a novel and all-round way.